Skal vi hjælpe dig med Fuldspartling og spartling?

Hos Malerfirmaet Mads Hansen ApS er vi i spidsen indenfor håndværk, derfor er vi også finalister i Årets Håndværker siden 2013. Derfor ved du også, at kvaliteten er i top, når du vælger Malerfirmaet Mads Hansen ApS som din maler.

4,8/5 stjerner (1500 anmeldelser)

Finalist som Årets Håndværker 2021

Fuldspartling og spartling

Er du i gang med et omfattende nybyggeri, hvor der kræves højkvalitets spartling? Vi har mange års erfaring inden for branchen og med vores nye trailer med 64m slange har vi mulighed for at udføre spartling og fuldspartling på selv de største projekter

Fuldspartling og spartling

Grundet vores store erfaring med fuldspartling og spartling kan vi klare alt anden for faget.

  • Fuldspartling af vægge 
  • Spartling af gipsloft
  • Spartling af gips

Det er med andre ord vigtigt for os, at bundbehandlingen bliver udført korrekt og professionelt. Vi er altid klar ved telefonen eller klar til at besvare din online henvendelse.

189074338_2260821190720155_8876482970663798200_n

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud, før du beslutter dig. Hos os får du garanti for tilfredshed og et flot resultat. Vi leverer høj kvalitet og vores dygtige medarbejdere levere for det perfekte resultat

Finalist som årets maler siden 2013

Hos Malerfirmaet Mads Hansen ApS er vi i spidsen indenfor håndværk, derfor er vi også finalister i Årets Håndværker siden 2013. Derfor ved du også, at kvaliteten er i top, når du vælger Malerfirmaet Mads Hansen ApS som din maler.

Få vurderet dit projekt

Skal du bruge hjælp til dit næste projekt?

Vi hjælper med alle projekter, store eller små, ude eller inde, privat, erhverv eller entreprise. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe? Giv os besked, så melder vi tilbage.

Hvis du ønsker et uforpligtende snak omkring dit projekt og hvordan vi kan hjælpe dig, kan du udfylde formularen, og så vil vi kontakte dig.

Hør nærmere om dit næste projekt

Er du i tvivl om dit næste malerprojekt, eller om vi kan hjælpe? Send os en besked, og så svarer vi tilbage, hvordan vi kan hjælpe med netop dit projekt

Når du sender denne formular, bruger vi dine oplysninger til at svare på din forespørgsel, herunder at give dig de ønskede oplysninger om vores produkter og tjenester. Vi kan også kontakte dig flere gange efter din henvendelse for at følge op på din interesse og sikre, at vi har besvaret din henvendelse til din tilfredshed. Vi vil gøre dette ud fra vores legitime interesse i at levere præcise oplysninger til dig, forud for et salg. Vi gemmer din henvendelser i 2 år, hvorefter vi sletter den.

Stadig i tvivl, om vi skal hjælpe?

Tag et kig på vores arbejde

Vores historie

Malerfirmaet Mads Hansen ApS blev etableret i 2005 og har lige siden hjulpet private og virksomehder landet over med deres projekter. Vi er i dag 13 ansatte og har samlet over 1500 anmeldelser

Malerfirmaet Mads Hansen ApS

Kontakt