Sjællands mest anmeldte maler

Malerfirmaet Mads Hansen ApS Startede som Danmarks yngste malermester som 20-årig. I dag består vi af mester, 10 svende samt 2 lærlinge og 1 administrativ medarbejder. Vi lægger vægt på at være mødestabile, kundevenlige, udføre et stykke kvalitetsarbejde, samt sørge for at kunden bliver tilfreds med det udførte. Desuden vi er konkurrencedygtige med priserne, og giver altid -20% til pensionister. Vi kører over hele sjælland.

Medarbejdere

Se et udsnit af, hvad vi tilbyder og se læs mere om, hvordan vi løser netop din opgave

Mads Hansen

Mester

Peter Rasmussen

Svend

Martin Rostock

Svend

Sara Michelsen

Svend

Susie Johansen

Svend

Julie Larsen

Lærling

Bettina Hansen

Administration AMR

Alex Johansen

Svend Tillidsrepræsentant

Celina Andersen

Svend

Steven Brodersen

Svend AMR

Bettina Malling

Svend

Søren Jensen

Svend

Nadia

Lærling

Finalist som årets maler siden 2013

Hos Malerfirmaet Mads Hansen ApS er vi i spidsen indenfor håndværk, derfor er vi også finalister i Årets Håndværker siden 2013. Derfor ved du også, at kvaliteten er i top, når du vælger Malerfirmaet Mads Hansen ApS som din maler.

Få vurderet dit projekt

Skal du bruge hjælp til dit næste projekt?

Vi hjælper med alle projekter, store eller små, ude eller inde, privat, erhverv eller entreprise. Er du i tvivl, om vi kan hjælpe? Giv os besked, så melder vi tilbage.

Hvis du ønsker et uforpligtende snak omkring dit projekt og hvordan vi kan hjælpe dig, kan du udfylde formularen, og så vil vi kontakte dig.

Hør nærmere om dit næste projekt

Er du i tvivl om dit næste malerprojekt, eller om vi kan hjælpe? Send os en besked, og så svarer vi tilbage, hvordan vi kan hjælpe med netop dit projekt

Når du sender denne formular, bruger vi dine oplysninger til at svare på din forespørgsel, herunder at give dig de ønskede oplysninger om vores produkter og tjenester. Vi kan også kontakte dig flere gange efter din henvendelse for at følge op på din interesse og sikre, at vi har besvaret din henvendelse til din tilfredshed. Vi vil gøre dette ud fra vores legitime interesse i at levere præcise oplysninger til dig, forud for et salg. Vi gemmer din henvendelser i 2 år, hvorefter vi sletter den.

Stadig i tvivl, om vi skal hjælpe?

Tag et kig på vores arbejde

Vores historie

Malerfirmaet Mads Hansen ApS blev etableret i 2005 og har lige siden hjulpet private og virksomehder landet over med deres projekter. Vi er i dag 13 ansatte og har samlet over 1500 anmeldelser

Malerfirmaet Mads Hansen ApS

Kontakt