Hvem er vi?

Vi er: Malermester Mads

Hansen Industrivænget 7, 4540 Fårevejle CVR: 28450206

 

Kontaktperson: Bettina Hansen, Bogholderiet_malermads@outlook.dk

 

Vi er ikke forpligtet til at have en databeskyttelsesansvarlig, så eventuelle henvendelser om vores brug af dine persondata skal rettes til kontaktoplysningerne ovenfor.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Når du bruger vores hjemmeside

Når du besøger maler-mads.dk anvendes der ”cookies” til at indsamle oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, markedsføring og statistik. Ved indsamling af disse oplysninger optræder vi som dataansvarlig. Du kan se hele vores cookiepolitik her.

Når du sender en kontaktformular via vores hjemmeside

Når du sender en kontaktformular via vores hjemmeside, beder vi dig om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Vi bruger vi dine oplysninger til at svare på din forespørgsel, herunder at give dig de ønskede oplysninger om vores produkter og tjenester. Vi kan også kontakte dig flere gange for at følge op på din interesse og sikre, at vi har besvaret din henvendelse til din tilfredshed. Vi vil gøre dette ud fra vores legitime interesse i at levere præcise oplysninger til dig, forud for et salg.


Din forespørgsel fremsendes på mail til Mads Hansen


Vi bruger ikke oplysninger, du afgiver til at foretage automatiserede beslutninger, der kan påvirke dig. Vi gemmer din henvendelser i 2 år, hvorefter vi sletter den.

Dine rettigheder som registreret

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke persondata vi har om dig, og du kan bede os om at rette dem, hvis de er forkerte. Hvis vi har bedt om dit samtykke til at behandle dine persondata, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket.

 

Hvis vi behandler dine personlige oplysninger på baggrund af samtykke eller legitim interesse, kan du anmode om, at dine data slettes.

 

Du har ret til at bede os om at stoppe med at bruge dine oplysninger i et stykke tid, hvis du mener, ​​at vi ikke behandler dem lovligt.

For at indsende en anmodning om dine persondata via e-mail, post eller telefon, bedes du bruge de kontaktoplysninger, der er angivet ovenfor, i “Hvem er vi”- sektionen af ​​denne politik.

Din ret til at klage

Hvis du vil klage over vores brug af dine data, foretrækker vi at du kontakter os direkte i første omgang, så vi kan behandle din klage. Du kan dog også kontakte Datatilsynet via deres hjemmeside på www.datatilsynet.dk.

Opdateringer til denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger

Vi gennemgår regelmæssigt denne privatlivspolitik og opdaterer den fra tid til anden, som vores tjenester og brug af persondata udvikler sig. Hvis vi ønsker at gøre brug af dine personlige data på en måde, som vi ikke tidligere har gjort, kontakter vi dig for at give oplysninger om dette og om nødvendigt anmode om dit samtykke. Vi opdaterer versionsnummer og dato for dette dokument hver gang det ændres.